За нас


История

През 1992 година, малко след промените с приятелска помощ и насока създадохме Булмер ООД – първата фирма в България, която внася, продава и сервизира моторни лодки, яхти и двигатели за тях. В нея като инвестиция вложихме любовта си към морето, водните спортове, лодките и двигателите и вече повече от двадесет години продължаваме да работим и да се развиваме.

Стартирахме с основна дейност официално представителство и сервиз за България на двигатели “Mercury/Mercruiser”, надувни, пластмасови и алуминиеви лодки “Quicksilver”, резервни части и аксесоари за тях. През 1996 г. разширихме партньорството с компанията Brunswick Marine, като получихме представителството за продажби и сервиз на моторни лодки и яхти “Sea Ray”. Партнираме и с други производители – от Полша – Parker Ribs надувни лодки с пластмасов корпус, Galeon, Galia Boats моторни яхти и лодки, от Америка – Scout Boats – спортни и риболовни лодки. Разнообразието на марките извънбордови и бордови двигатели, които се ползват от клиентите ни накара да разширим гамата на сервизната ни дейност и така през 1997 година започнахме да работим с продуктите на Teleflex Marine, частите предлагани от Sierra Marine и пропелерите на Michigan Wheel.


Философия

Работата ни е свързана с изключителна отговорност към живота и свободното време на хората ползващи лодки и яхти. Максимата, че „морето не е до колене” е основен принцип, които спазваме от самото начало. Стараем се да работим така с клиентите ни, че да ги научим и те да изпитват респект и уважение към морето. Няма значение каква е лодката или яхта, всеки, който ползва рибарска, надувна или спортна лодка, ветроходна или моторна яхта, трябва да я управлява, експлоатира и да се грижи за поддръжката й така, че да тя му доставя удоволствие и да го връща винаги на брега.

Професионализма и качеството на услугите постигаме с упорит труд, усвояване на нови знания, ползване на модерни софтуерни продукти за тестване и качествени инструменти за ремонт. Стараем се да не допускаме пропуски и да сме точни в обещанията, спазването на сроковете и качеството на услугите, защото за нас удовлетворението на клиентите е важно.

През годините пораснахме и трупахме знания и опит, който предадохме заедно с отговорността и професионализма на поколението след нас. Приемствеността в работата е най-голямата ни гордост и постижение.