Развлечение за малки и големи!


Развлечение за малки и големи!

В търсене и предлагане на екологично чисти технологии за производство и ползване на уреди за развлечение без вредни емисии, германският производител CAYAGO AG предлага на пазара електрически подводен мотор SEABOB.

Моделите SEABOB са компактни, произведени от качествени материали със специални покрития, които издържат на агресията на солената вода.

Оборудвани са с високоефективен електрически задвижващ механизъм, който е нововъведение в производството. Прилагането на авангардната технология позволява на този мотор да постигне въртящ момент с изключителна ефективност.

Технологията на задвижване E-Jet Power System е патентована в цял свят, работи в съответствие с принципа на водно изместване. Водата се засмуква от мощно въртящото се работно колело и се изтласква струята под високо налягане. Така създаденият тласък задвижва SEABOB напред. Друга иновация, която е залегнала в концепцията на производителя са литиево-йонните Li-ion акумулатори, които са специална разработка за поддръжка работния процес на плавателния съд.
Управлението на SEABOB е лесно, извършва се с чрез бутони с пиезо технология, които се намират върху двете ръкохватки. За по-голяма сигурност при ползване може предварително електронно да се програмира и контролира настройка на дълбочината на гмуркане, времето за работа, скоростта. Гмуркането със SEABOB е истинско удоволствие!

Безшумни, лесни за употреба, задвижвани без вредни емисии SEABOB са моделите на бъдещето, за един по-чист свят!